serabut

Faham tak perasaan bila orang marah kita. Tapi kita tak tau apa yang kita buat.

Eh apa kata macamni

Kalau kau marah dengan orang tu, bagitau je dia. Don’t make them feel bad.

Memang la sepatutnya orang tu kena rasa bersalah la sebab dia buat kau marah tapi bukan ke lagi terseksa bila orang tu rasa bersalah tapi dia tak tau apa salah dia. Macamni, bila dah besar ni. Boleh start belajar tayah sentap sangat. Okay je nak sentap tapi rilek rilek je. I do not ask you to deny your feelings. A big NO. Feel but let them pass. Don’t hold.

time aku tulis ni, aku tengah emosi. Mungkin kejap lagi, aku menyesal dengan apa yang aku tulis ni.

Herm, aku dah menyesal dah pun.

Posts created 2

One thought on “serabut

Leave a Reply

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
%d bloggers like this: