Sakit

Cuba untuk move on tetapi xboleh..cuba nak bercakap heart-to-heart dgn dia,tapi seolah-olah dia bukan orang yang aku kenali. Tutur katanya tiada perasaan,kosong..sama macam hatinya pada aku. Tiada sekelumit benci aku padanya atas apa yg terjadi. Masih lagi mencari sebab kenapa ini terjadi. Tuhan pun tidak mahu menolongku. Kadang2 aku risau juga atas diri sendiri,sudah berbulan2 aku sedih macam ni. Kadang2 fikir mati itu lagi elok..tiada apa dah untuk hidup. Aku block semua social medianya tetapi dalam kepala semua imej masih jelas. Masih terbayang kehangatan pelukannya..suaranya..tuhan,aku rindu..aku rindu dia yang dulu..semoga dia terbuka pintu hatinya

Andai aku tiada,izikan aku menyatakan hanya kau orang yang ku sayang hingga mati

Posts created 6

Leave a Reply

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top