pekak, buta, bisu

Pekak. orang-orang ini tidak mendengarkanku apa orang-orang ini pekak atau aku yang wujud tanpa bunyi? tapi aku tak bisu aku bicara pakai huruf dan bunyi seperti mereka seperti manusia mustahil mereka tak mendengarnya kalaupun, aku bisu mereka itu yang buta! aku telah menangis di tepi mereka dengan esak yang kuat sampai mataku menyala merah saga […]

14-06-2020

aku selalu rasa buntu tak kena waktu. kadang rasa lost padahal aku tak tahu apa sebenarnya yang buat aku rasa macam ni. banyak benda-benda yang seriously aku tak tahu macam mana nak cerita atau kongsikan dengan sesiapa. benda ni semua ibarat kata-kata yang aku rasa terperangkap didalam kepala. harini aku rasa apa yang aku buat […]

Away

have you ever felt like the world crashing down? have you ever felt like curse yourself down? for something that’s not your fault but you feel like it’s your fault anyway   nothing is going your way so you push everyone away way way away further and further far away you can’t see them further […]

Almost Home

Maybe the road was too twisted, or could it be the ride that is too bumpy for us to hold on to? We made promises that are meant to be broken, we made love that was not passionate enough. I thought you were my forever, but you turned out to be my hardest goodbyes, I […]

future meets past

Dear Melur of 2020,   Writing this to you is for you to know how the world has become a greater good. First of all, I would like to say how grateful I am for you to survive the pandemic. I know being a kid must have stressed you out for not being able to […]

pep talk

I’m so  tired of  this MCO (CMCO). I don’t know if there’s a job opportunity actually waiting to call me just when the quarantine ends and all sectors open again and re-progress so the companies regain and stable again and open the job opportunities to many people who have been job-seeking and who lost their […]

Just a bestfriend

Dear you, Thanks for always having my back Thanks for always being there for me Thanks for always asking my whereabouts   Dear you, Thanks for listening to my problems Thanks for responding me like how I want to be responded Thanks for the attention given Thanks for the late night long hours of phone […]

i still think of you

i’m not sure whether this loneliness is because i was longing for you, or it just me that craved to be loved. our nameless relationship doesn’t have a conclusion. after all, i’m the one who left you on read. i felt like we didn’t need to bid a proper goodbye, since we had done that […]

Tumpang sekejap.

https://www.instagram.com/funkythriftstore/ Jemput singgah keruangan cuci mata. Bagi mereka yang berminat untuk menyelam bundle. Selam lah di Instagram ini, siapa tahu ada yang kamu perlu? 00 Pin 0

How am i supposed to know?

Dan lain-lain; tentang kau yang tak pernah dikategorikan oleh aku. Kau bisa jadi segala yang aku perlu.   Walau nescafe dan caffeine itu bukan pilihan kau, tapi jika mccafe meracun kau dengan promosi gila-gila mereka, maka teracun juga hati kau; walau sejauh mana kasarnya dia terhadap kau, jika si dia mulai menyatakan maaf (meski berulang) […]

it was real, wasnt it?

It was a short roller coaster ride, but it was real wasnt it? at least, to me.  Unexpected.  Masatu, aku sendiri pelik. Mana lah datang rasa nak bertanya soal social media. Dalam pelik ada sedikit syukur. Mula rapat, terima kasih buat teman yang beri idea untuk mulakan operasi menjadi pemandu uber student. You are one of my favorite […]

How are you doing, Karen?

Wow, I thought that there would be lesser stupid people around since the pandemic happened. I was wrong! I was told that I am the white person of Malaysia. A privileged Malay Karen. If I were white I could get everything that I wanted. More money, fame, beauty, and other perks. I could have been […]

temujanji kopi

Aroma dari nasi lemak yang dibungkus dengan daun pisang beralas surat khabar membangkitkan selera dan buat mata yang mengantuk jadi buntang, cerah. Nasi putih yang berderai, sejemput sambal merah menyala, dihiasi sebutir telur rebus yang mulus, kacang tanah dan ikan bilis yang rangup, nikmat untuk orang-orang yang bangun di pagi hari. Wangi dan lemak dari […]

Are you feeling so down lately?

As long as you feel pain, you’re still alive. As long as you make mistakes, you’re still human. And as long as you keep trying, there’ still hope.” – Susan Gale   Have you ever feel so depressed and f*cked up with your life you’re living?   I do.   Being an introvert and overthinker […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top