Move on

Cara aku, aku torture diri aku. Torture sampai lali. Aku tak block dia. Aku baca our old old conversation lagi adalah. Haha. Aku selongkar balik gambar lama. Baca tweets dia dengan buah hati baru dia. Tengok gambar diorang date. Pergi tempat yang selalu keluar dulu. Menangis meraung lah kau puas-puas. Tak tipulah sakit dia memang ya tuuuhan. Tapi slowly sakit tu akan bertukar jadi lali. Yes, it takes time. Probably months or even years. Depends. Sampai tahap kau dah lali, kau berhenti buat semua tu. BERHENTI. Jangan ulang. Atau sia sia je semua tu dan kau akan mula rindu dia balik.
Tapi apa apa pun usaha kau, yang paling penting DOA. Doalah apa apa yang terbaik. Minta pada tuhan hilangkan perasaan tersebut. Minta tuhan agar hilangkan dia dalam hari-hari kau. Doa lah yang terbaik. Tapi lain orang lain cara, ikutlah masing-masing. Tu cara aku.

i love lyrics, not the musics
Posts created 5

One thought on “Move on

Leave a Reply

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
%d bloggers like this: