Help me?

Aku tak sure aku yang terlalu sedih atau memang depressed . I can’t stop crying in the middle of night n sleep. Semua yg aku pendam dari dulu sampai sekarang mula keluar muncul dalam otak aku membuatkan aku sad,mad n curious about everything. It’s always ‘kenapa, kenapa dan kenapa?’ .macam ada satu suara yg suruh aku keluar kan semua yg aku pendam membuatkan kekecewaan n dendam aku membara . Aku pernah tahan benda ni sampai rasa aku patut mati. Sebab tak sanggup nak tahan sakit ni . Bila malam or sendiri aku start rasa sedih , lonely ,kosong. Idk how to handle my feelings anymore. Its hurting me so bad .

Posts created 1

One thought on “Help me?

Leave a Reply

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
%d bloggers like this: