Hari kedua terakhir.

Berbaki dua hari sebelum ke tahun baru. Tahun paling banyak naik roller coaster kehidupan. Tak terhitung pula berapa kali terjerit tiap kali menjunam.

Patut end year macam ni dah boleh close sell. Sayang.. banyak sangat tunggakan. Tunggakan duit bayar guna duit, tunggakan hidup bayar pakai apa bila takda nice closure?

Tapi jangan lupa, ucap tahniah sebab berjaya berjuang sampai ke harini. Sebab masih lagi jadi fighter even after a few failure.

Tahniah sebab tak menitis langsung titisan air mata tiap kali terjatuh tersungkur dekat tar. Luka macam mana pun pandang je luka tu sambil cakap, “sekejap je bengkak ni”.

Tahniah diri sendiri.

Takziah diri sendiri.

Aku yang bisu kesekian kalinya 🙂

No one listen to me, so i started to write.
Posts created 15

Leave a Reply

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top