Every Love Story – Secretive Cap

Every Love Story and Every Love Story -The Girl Obviously this is part three. You might think I’m bluffing but this story happened right in front of me. I don’t know the true story from Cap side’s. Giving hints but definitely not concrete statement. For the sake of the plot, I should write something about him anyways. […]

Kenapa?

Pernah tak terfikir Kau tengah duduk santai, rehatkan minda, kosongkan otak Tpi tetbe memori lama datang menjengah Kau teringat masa dulu dulu Kau selalu habis masa dengan dia Kau selalu borak dengan dia Macam macam lah kau borak Tentang masa hadapan Tentang harapan Tentang impian Tpi pelik Sebab kau ingat semua conversation Hampir semua memori […]

Perwira Axia milik Apek

Tadi hujan. Taklah lebat, tapi lama. Aku tak boleh nak keluar dari library. Nik pon dah lama tinggalkan aku. Dia kena jumpa Pak Arip. Lama aku tenung handphone di tangan. Sejak Nik pergi, ke Maghrib, ke sekarang yang dah nak masuk pukul 8.15 malam, handphone Oppo usang ni lah yang aku setia tatap. Syukurlah ada […]

s a h a b a t

s a h a b a t f r i e n d s h i p  f o r e v e r macam-macam gelaran diberi. tapi apa makna kalau di depan saling bergelak ketawa, bergurau senda, bertepuk tampar tapi bila di belakang . . saling mengutuk.   kau cakap kau tak suka dia. […]

leave and dont come back

apa kau mahu? kau tinggalkan aku termanggu-manggu kau biarkan aku sedih pilu kau buat aku menangis rindu apa kau mahu? kau jumpa yang baru aku? kau biar begitu kau yang pergi kenapa kau yang mencari you know i don’t easily trust people but then why did you lie to me. why did you hide the […]

Every Love Story – The Girl

She is a cheerful, bright girl. Not that kind of beauty that sweet or demure. She doesn’t even care about any makeup but she is just beautiful in her own way, without even trying. She would see herself as a straight-forward, no drama kinda girl. Little did she knows, she is in a middle of […]

A girl.

There was a girl, she thought the world was oh so beautiful, Every night she’ll sleep with a smile on her face, thinking she’s a day closer to the oh so amazing adulthood, She dreamt of love, of white knights saving her, Though at times she thought, I need no saving, life’s wonderful.   Over […]

Hancur

Hancur Hancur segalanya Punah harapan aku Lebih punah daripada kaca Lebih dalam daripada luka Hancur Apa yang aku agak Semua tak jadi Ya Allah, Sesungguhnya engkau maha esa dan maha mengetahui Bantulah hambamu ini Allah Pin 0

Every Love Story

There is a girl. That likes a boy. But she doesn’t know how much she likes him. They keep giving hints to each other. You can see that on their Twitter timeline ouh, and don’t get me started about their daily WhatsApp conversation. It was fine. They need time. To be sure about their feelings. […]

Have you ever?

Have you ever been surrounded by people yet you feel so alone? Have you ever felt so alone you wanted to run away just to see who’d notice? Have you ever had a heartache so great yet you’d hit your chest just so the pain is masked? And… have you ever cried yourself to sleep […]

What do you mean?

So you love her? “Yes, I love her.” You miss her every single day? “Yes, I miss her.” Did she makes your life better? “Yes, she drives me crazy than before.” You care for her? “Yes, she is my princess. I want to protect her.” When she’s beside you, what did you do? “I will […]

Paling bermakna

Sama ada dalam keadaan sedar atau tak. Aku sebenarnya tak tau apa yang aku sedang lakukan sekarang. Aku taktau apa perasaan aku sekarang. Tersepit diantara dua insan. Dua insan yang aku sayang. Yang layan aku sebaiknya. Yang tak pernah menyakitkan hati aku. Insan yang selalu menceriakan hari aku. Saat aku tak mampu nak melepaskan, tapi […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top