dancing feet

maybe they’re right but what is the truth? if i meant to be unhappy i may need to learn to spell it out loud U.N.H.A.P.P.Y spell it out loud let my feet dance to the alphabet to the melodies of my fate i dont want to get across i just want to keep swimming in […]

Sayang

Sayang. Yang tak pernah sanggup untukku ungkapkan, walaupun setelah “kita” berakhir. Dan sekarang aku makin sedar, sesungguhnya tidak pernah ada “kita”. Yang ada hanyalah aku, aku dan rasaku. Rasa yang mungkin sebenarnya dicipta oleh diriku sendiri dan diberikan pula kepada diriku sendiri. Kau tak pernah bersalah menurutku, yang bersalah hanyalah aku. Aku dan kebodohanku. Yang […]

Sakit

Cuba untuk move on tetapi xboleh..cuba nak bercakap heart-to-heart dgn dia,tapi seolah-olah dia bukan orang yang aku kenali. Tutur katanya tiada perasaan,kosong..sama macam hatinya pada aku. Tiada sekelumit benci aku padanya atas apa yg terjadi. Masih lagi mencari sebab kenapa ini terjadi. Tuhan pun tidak mahu menolongku. Kadang2 aku risau juga atas diri sendiri,sudah berbulan2 […]

The Ukulele

It was dark brown and rugged, Light reflected on it as it was well-polished, 4 strings was enough to make me drift away, Every time you strummed the strings, The melody it made, sent me to the stars up there, But when you started to sing, Your voice, Sent me way back in time, To […]

oh you

Oh you I fell in love with your smile Your eyes are smiling too Don’t you know that I love that kind of guy?   Oh you Your heart is too kind You have to stand up for yourself too Cause I won’t be here all day long   Oh you Your words are sometimes […]

Protect

View your mind as a garden. A garden you should nourish and guard. Where you plant the most beautiful flowers you can find. Be the best you you can ever be. Take out the bad weeds so it doesn’t infest your wonderful garden. One bad is all it takes to corrupt you. And please, take […]

Privilege

I wouldn’t want to need someone. But I do need you, not to fill the void of my existential loneliness. I need you for me to go forward, I’m not dependent. But it’s nice to have you beside me. We walk the same pace. Some days I get left behind and you’d wait for me. […]

The One

Do you ever just sit down and think about what you want? That you had to put your ego away to be at peace with whatever thought comes in mind. To be brave enough to find out what’s bothering your empty, fragile heart. Used all the hope you have left to find that one piece […]

I’m not one of your fans

Your glare, your gaze, your mysterious face. You’re so transparent, I could read you like a book. A children story book. It was fun at the beginning, I kept reading the book, and read and read the next page. It’s like I could expect the ending of it. I read and continue to read. At some point, I was […]

She Is A Masterpiece.

A woman isn’t defined as beautiful and feminine with  How she enjoys wearing sneakers Instead of high heels How she doesn’t love wearing a dress Like she did with a hoodie and jeans But How she does everything with kindness With a heart of gold, now that’s authentic  How she live her life independently Is […]

random di pagi hari

Dingin syahdu  terasa di pagi hari Dan aku di sini berpeluk tubuh menahan sejuk Terlihatlah di sana anak-anak bangsa Bergelak tawa bersama teman Tidak langsung memikir hal yang kemudian   Alangkah indah kehidupan Jika setiap mimpi menjadi realiti Tapi, tiadalah manis dan pahitnya nanti Kehidupan memang begitu Seperti masakan melayu Cukup rempah ratus   Pin […]

Penghujung Jalan

Aku tunggu dipenghujung jalan lah macam tu. Ala, dipersimpangan tu, takkan taktau? Aku taknak disini lama-lama.  Kalau orang lain nampak, mesti ingat aku takda duit nak beli kereta. Tak cukup sen nak naik bas. Tak cukup data nak buka grab. Tak cukup kaki nak naik LRT.   Jadi aku tunggu dipenghujung jalan lah kalau macam […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top