Janji?

Sebatang rokok murah dinyalakan dengan lighter Cricket yang dibeli di kedai runcit sebentar tadi. Kedai runcit 24 jam berdekatan pangsapuri yang dia sewa tu dah macam tempat yang wajib disinggah setiap hari, tak kira waktu. Dah kenal sangat pun dengan Uncle yang sering jaga mesin juruwang tu. Selalu dia borong berbotol air mineral yang berharga […]

far from finish

there are certain things in my life that im regret of doing. we all do dont we ? it feels like i am the hostage for decision i have made  trapped suffocated in hope i will heal but sadly im adjusting myself to the pain. doors after doors in hope i find my purpose unfortunately […]

Resah tiada penghujung

Saat nukilan ini dicoret Mereka sudah dibuai mimpi Sudah melangkah ke alam yang dipuja Tapi ada satu sosok tubuh Masih lagi memikirkan apa yang perlu dilalui untuk hari mendatang Pasti penuh kejutan tanpa diundang Walhal sudah lama bersedia Akhirnya tewas juga   Tubuh itu sering mendengar keluh kesah sekeliling Jasad itu juga sanggup memberi apa […]

ARHJ Part 6

Dia menjawab Terima kamu seadanya Aku tersenyum. Terharu pun ada juga. Tapi masih ada tembok setebal tembok besar cina di hadapanku. Bagaimana mungkin untuk percaya pada janji lelaki kalau hati ini sudah terlalu sering dihancurkan? Mungkin kerana itu aku memilih untuk terus sendiri. Tapi sampai kapan harus sendiri? But my heart is not a toy […]

No More

There will be no more love, no more lust, no more us. What’s left is just this broken heart. It breaks to pieces. I wish I know what to do now. I’m stuck. I’m stuck between wanna leave or wanna stay. I’m just afraid. Oh God, I’m just afraid. What should I do? What’s the […]

hi again

hey. i wish i could just say it to you instead of logging on to this account and write all my chest off here. i miss you again.   it’s like an early night since everyone has gotten into their bed to sleep at 9.30 p.m. while i’m still on the couch with my laptop […]

Bangsat Paling Dasyat

Dia kecil lagi. Darjah 3 kalau tak silap. Si ayah tinggi suara pada ibunya. Senyap sekalian rumah, tak siapa pun bersuara. Si ibu hanya menundukkan wajah. Tak berani rasanya nak tatap wajah suami yang kini berubah jadi singa. Puncanya hanya satu .. kenapa disoalkan kemana si suami pergi siang tadi. Seolah olah berdosa besar soalan […]

Sampah

Ayat tu hanya sampah, kata-kata tu hanya sampah Luahan yg hanya masa tu je kau rasa kau waras, yg kau rasa kau betul-betul sayang Lepas tu, sampah   Ayat-ayat manis tu tak menandingi dengan perbuatan Buat macam mana kau katakan Baru aku tak panggil tu sampah   Pin 0

Unhappy

i just quit my part time job today. i started working yesterday (lmao) and it was Sunday. can you imagine working at a restaurant in a mall on the weekend which ocean of people coming to the restaurant and as i was on my first day working i was put in a service position but […]

After Heartbreak – 23rdJul19

I admit. It was hard when I broke up with him. You know who. I wasn’t traumatized however it makes me realized, That im not good. Not enough. He is a good person. And so was you. Along the way through my life, Even though I met someone else, You were there. And do you […]

How do I start this?

Bukan ini yang aku nak I always thought that Life could be so much better Macam pelangi lepas hujan Bintang dalam gelap malam Golden sunset tepi pantai Tak, bukan golden sunset.   Tapi hakikat tak seindah khayalan I thought i got life all figured out Macam satu tambah satu dua Kuning campur merah jingga But […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top