14-06-2020

aku selalu rasa buntu tak kena waktu. kadang rasa lost padahal aku tak tahu apa sebenarnya yang buat aku rasa macam ni. banyak benda-benda yang seriously aku tak tahu macam mana nak cerita atau kongsikan dengan sesiapa. benda ni semua ibarat kata-kata yang aku rasa terperangkap didalam kepala.

harini aku rasa apa yang aku buat macam semua serba tak kena. looking back at where I am right now compared to past months or even years, aku rasa aku kat stage yang banyak benda patut aku syukurkan, tapi aku selalu kusutkan kepala sendiri dengan pikir kan benda-benda yang tak sepatutnya, astagfirullah.

semoga aku tenang selalu.

– K

i calm myself with writing.
Posts created 15

Leave a Reply

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top